LIFE IS A BITCH, BUT I WILL FIGHT THAT BITCH IN TO THE LAST.

3

(skrivet av mig och med hjälp av coolaste nellie)


TYCKER ALLA BORDE TA SIG TID OCH LÄSA DETTA INLÄGGET.

 

 

Att ta reda på hur man t.ex byter header på blogg.se, det kan dom som vill googla fram på nolltid. Men det är svårare att googla fram schysst beteende & hur man ska behandla andra.

 

Jag väljer att släppa ut lite av min situation här, och även många andras  – för att många kommer att känna igen sig? Ingenting är lätt, alla har sina problem och jag tror många har varit/är med om något sånt här liknande.

 

Baksidan med avundsjuka & ilska från vissa är oerhörd tuff. Det kräver att man kan vara så trygg i sig själv att man vågar stå emot detta.

 

9213_504126759621559_200544726_n_large

 

Jag har vart såååå arg många gånger, då jag fått höra elakheter från människor/vänner runtomkring mig, fast det sen övergår till gråt. Jag är ju inte mer än människa. Jag har känslor. Precis som vem som helst.

Tycker att jag sprutar ut kärlek här och där & även till dom jag tycker mindre om. Man fightas med elakheter utifrån varje dag.

 

-Jamen du tror ju typ att du är nåt, din fjolla!!

 

Är det en rätt anledning att få vara elak mot mig/nån?

Bara för att man stör sig på någon?

 

Är inte alla människor olika? Det är väl det som är så sjukt underbart?

Jag tycker inte att man får status av att vara den ”tuffa” på fritidsgården, den lite mer "dryga och kaxige".

 

Man får inte heller status i att slänga iväg en fruktansvärd elak kommentar till mig/någon annan, för att ta emot kompisarnas applåder.

 

Status får man i att vara sig själv. Våga gå mot sina drömmar & SKAPA egna åsikter. Det är så lätt att skriva det här. Gör såhär & gör såhär. Men sen att GÖRA det in real life, asså det ÄR tufft.

 

"How people treat other people is a direct reflection of how they feel about themselves."

 283720394244882847_35d4c12bb761_large

Jag fattar det. Tjejer är så fruktansvärda mot varann med. Man byter tjejkompisar som man byter strumpor. Sen snackas det i dom olika gängen, sen byts det nästa vecka med. Båten tuffar framåt, med svarta moln som skitsnack som tuffar ut. Jag har SVÅRT för sånna grejjer. Alltid haft. Jag hänger inte med i dom svängarna ”systrar” byts ut på FB hit & dit. Ena veckan är du vääääärldens bästa & du är sååååå saknad för att sen ena stunden inte ens få ett hej.

 

Det jag märker tydligast är att folk vågar ta kontakt med mig här, på nätet. Ett t.ex är att jag hjälp väldigt många med sina bloggdesigner, för att dagen efter inte ens få ett hej om vi råkas ses någonstans. Dafaq?

 

Jag och min familj och många andra har satt en nolltolerans regel mot mobbning. Det är INTE ok att behöva svälja spydigheter & elakheter. Det är för min skull & den regeln borde gälla ALLA. NOLLTOLERANS.

 

Är man mobbare & det ÄR man om man skriver elakheter på nätet – då åker man bort. Jag blockerar & spärrar IP adresser. DIREKT. Spårar även upp ip adresserna sen, så man är ju lixom inte anonym ändå. Så många fega svin det finns bakom datorskärmarna alltså.

Sen är det samma visa, ett mail eller PM ramlar in 2 timmar senare, med meterlånga ursäkter. Men sry, nu får man tänka efter lite före. Det är inte okey att bara pladdra iväg skitsnack eller elakheter för att 2 timmar senare komma på att ”oj det kanske inte är så bra”.

 

Har därför valt att plocka bort blogresonse, och har också haft bloggen inaktiverat under vissa perioder, just för att vissa personer bara vräker ut sig spydigheter bland kommentarerna.

536670_4279363814705_506910032_n_large

 

Ni kommer väl ihåg i gbg det som hände den där tjejen som hade skapat en instakonsto och skrivit massa elaka saker om folk? Kollade TV 4 nyheterna & SVT hela tiden. Åh det jag kan säga är att det är tragskt & skrämmande. Jag har full förståelse att tjejerna som blivit uthängda är ledsna, lika stor förståelse för tjejen som nu typ bor på hemlig ort???

 

Jag kan verkligen se hur ”tuffa” folk är på nätet. Kolla bara fb. Det är bråk på varannan bild/status. Man kallar varann för fruktansvärda saker, hotar varann eller bara sprider hat. Folk lägger sig i & det blir större & större.

 

Det blev kaos för att jag la upp en bild jag tyckte var rolig.Vissa goes galna för att bilden var ur tråkig, vissa för att jag tror att jag är nåt, några andra för att jag är en attentionwhore (???) och andra började skriva att jag bara ville leka tuff?? Vissa tänker inte längre än näsan räcker. Varför inte bara skratta och vara glad? Och om du stör dig på det så SLÄPP DET och tänk på något annat/gör något annat. Ingen idé att börja spy ut massa hat???

 

Ne….bättre att kasta skit, pang här får du. Vissa sprider bara hathathat. Det är så lätt att vara tuff bakom sin data med flera kilomter mellan varandra. Men tänkt till efter händelsen i Gbg. Vips är du inte anonym & folk reagerar, fast såklart på fel sätt.

 Tumblr_mfgmcvakte1re420lo1_500_large

Jag vet personer som är 10 år & neråt och till och med är så klok att man vet vad som är rätt & fel.

 

TACK SOM FAN att jag har mina underbara vänner. Utan dom hade jag ALDRIG klarat stormarna. 

 

Hoppas att ALLA ni som håller på att spy ut spydigheter tar åt er av detta inlägget. Tycker ALLA borde hjälpas åt att sprida ANTIMOBBING. DYGNET runt. 

 

 Idag spelar det ingen roll hur man ser ut, om man har glasögon/fula ben/ eller fel kläder eller vad dt nu kan vara.

 

Mobbare hittar fel whatsoever.

 

 

Le5ylmo_large

 

Mina haters klagar på att jag inte har någon röv, har fula kläder, små bröst, har stora bröst, pratar fult, stavar dåligt, särskriver, bloggar, är för smal, för tjock, har fula ben, har as snygga ben, ler som en fjortis, ler super gulligt och fint, beter mig som en fjortis, låtsas vara något, spelar pajas, är super rolig och sprider glädje, ser allmänt ful ut, är världens vackraste, inte har några vänner, har massa vänner, har fult hår, är f12ig, är omogen, är mogen eller bara är allmänt okunnig.

 

Men är man utsatt MÅSTE man se, JAG DUGER. Jag är fan inte dålig. Jag räcker till. Det gör du med.

 

Kanske är det just du som sitter & slänger iväg kommentaren som behöver en sked självrespekt, för den verkar dina föräldrar inte gett dig till frukost.

 

"Men jag är ingen mobbare???:O"

 

Jo, det är man när man trycker ner andra, för att höja upp sig själv. När man pikar dolt på nätet eller kastar ifrån sig spydigheter.

554439_499935136715156_1866719295_n_large

Jag hoppas med detta inlägget att alla kan känna igen sig. Alla kan vara utsatta. Vet att många är det.

 

Hoppas ni får styrka att sätta er hos den som inte sitter med ”inne” gänget i skolans matsal eller med ”höjdarna” på rasten. Det är tufft om nåt. Gränsen är nådd med elakheter & spydigheter nu.

 

702221067_large

 

”Jag nämnde ditt namn för min kompis igår, hon sa ”men henne kan man väl spola ner i toaletten” hahahahahhahah 

 

”Ska be henne sluta umgås med dig, hahaha hon väljer ju mig före dig satt, rätt skönt att få henne för mig själv. Ful blogg förresten."

 

Två kommentarer som man fick idag. Va kul. Roligt att jag gjorde din dag igår, då du uppenbart roade dig. Och vad kul att du ska snacka med din kompis så hon slutar ta kontakt med mig.

 

Men att båda ni inte vet bättre är skrämmande.

 

Tumblr_mh9oeczely1rgc6geo1_500_large

 

Mobbing pågår så sjukt öppet idag asså. Men det stora problemet är att man inte själv inser när man e en mobbare. Man sitter där som tjej i skol cafetarian & blåser en bubbla på sitt stora tuggummi. Man har sitt ”rädda” gäng runt sig & man gör så att alla omkring en får ont i magen. Man pikar nån lite här & lite där. Sen såklart internet – där händer det ju de mesta. 

 

Sen tror jag att man får aldrig vara ledsen & besviken. Man måste hela tiden förlåta skitsnack gång på gång på gång för att ens ha nåra att vara med. Så skitsnack & förtal blir typ accepterat. Det är okey…. det liksom finns i tjejgängen hela tiden & vips så bytte man vänner & vips hörde man nya skitsnack. Till sist vågar man inte sätta ner foten & säga:

 

- Asså NEJ, detta funkar inte för mig. 

 

Jag har gjort det. Jag har brutit med vänner som bara jamsa runt & aldrig höll sig utan massa skit snack. SÅ stolt över det.

 

Fake friends are like shadows. They follow you in the sun but leave you in the dark.

 

N208io_large
 

Varför har vissa sånt behov av att bråka? Fattar inte det? Bråka är det värsta jag vet. Jag svarar på nån OM nån hoppar på mig med drygheter, det anser jag har rätten till. Men att börja bråka om t.ex vilken hur någon annan klär sig/sminkar sig/är med för kompisar/har för humor/dens åsikter? Om du/ni nu tycker det är så fjantigt hur man kan bete sig på ett visst sätt/klä sig/sminka sig/le/bete sig…LÅT DEN. Liksom, ni vet inget om just den personen, right. Denna texten passar ju rätt bra in här, "u know my name, NOT my story" Skitsnack som är rena bollshiten far runt som spjut härs och tvärs. Ingen tänker efter hur det egentligen är. Alla bara lyssnar, hånar, snackar och fortsätter sprida. 

 

"Dont judge someone until you have shared a joint with them."

 

Tycker seriöst att alla borde tänka om lite. Varför bråka? Folk mister sina familjer i cancer & olyckor. Barn svälter & flyktingar kommer till Sverige utan nån mat eller boende. Seriöst vi måste tänka till. Förjänade just den tjejen du just skrattade åt det? Killen du hånade, förtjänade han det? Tjejen som alltid sitter ensam i matsalen, är det hennes egna fel?

 

Tumblr_menk40xktz1rlhxeho1_500_large

 

Jag vet att jag e inte gud. Har jag aldrig sagt heller.

 Men jag är så jävla less på allt det här nu och hoppas iaf att NÅGON kotte där ute tar åt sig, använder HJÄRNAN och TÄNKER TILL och kanske skärper sig.

 

Alla kan vi bli en bättre människa, right?

 

Jag tänker iallafall göra minst 2 bra saker mot 2 olika personer varje dag, med start imorgon (idag, klockan över tolv, lol). Sen hoppas jag att dom 2 personerna gör det åt varsinna 2 till, allstå 4 st, osvosv.

 

Detta låter jävligt töntigt, men seriöst, alla kan göra skillnad. Tänk om tjejen som va lite annorlunda, ful eller allmänt konstig inte kom till skolan efter jullovet? Nåt hade hänt henne eller whatever. Visst hade du saknat den dära konstiga tjejen då. Jag hade det.

 

Men jag hade iaf velat att HON var en av mina 2..

 

Detta är iaf ett av mina mer intressanta inlägg, haha. Sprid och börja med era 2 IDAG

 

 

Bara för att man inte är som alla andra ska man inte behöva bli utsatt. Självförtroendet och viljan att vara sig själv och ingen annan gör en stark. Kör ditt eget race så är du sjukt ball. 

 

Att kunna ta smällar som inte verkar slå ner, bara nöta och nöta tills man tillslut faller, men ändå reser sej, dubbelt så stark som innan man föll, det är en konst!
 
Man kan klara allting bara man vill och kämpar.  
Respekt och guldstjärnor till dom som sköter sig bra, *applådapplåd* 
 
 
"Never look down on someone unless you're helping them up."
 
 
1394407-12-1328556610276_large
 

Man känner klumpen i halsen. Försöker hålla tårarna inne. Hålla huvudet högt, right. Det är ju det man får lära sig. Men ibland går det inte. Smällarna blir för hårda. Det är just det som skrämmer mig så sjukt, när folk inte inser att ”shit, vi har gått över gränsen” Nej, då kommer dom som ska slå slut stöten. PANG!

 

Skrämmande.

 

Har insett att de här åren på högstadiet kommer att vara dom värsta. Klimatet är hårt & alla ska mätas med alla. Massa osäkra människor som ska hävda sig på bästa sätt. Alla är snyggast, störst & vackrast. End of story. 

 

Så sjukt stolt över mig själv egentligen. Kan med handen på hjärtat säga att jag ALDRIG skrivit någon elak kommentar till någon på någons blogg/blogresponse t.ex. Aldrig gjort kommer ALDRIG göra. Behöver FAN inte trycka ner nån annan för att må bra själv. Den dagen det är min medecin för att må bra själv, då kastar jag in handduken, seriöst.

 

Men idag brast det. Marken under mig försvann. Min haters slår high five med varann & ni i bakrunden fnissar & tycker det är roligt.

Grattis, jag är ingen maskin, jag är mänsklig. En kompis bjöd mig att komma till henne och umgås några dagar. Packar nog ihop några dagar & åker dit, tar ledigt från skolan eller åker över helgen. LUFT**

 

Så mycket folk överallt som bara sprider negativ energi och tynger ner en. Alla håll och kanter. Seriöst, ni kan gå och lägga er i nån rutten soptunna, och kom gärna inte tillbaka heller förren ni samlat lite vett i skallen.

 

Hoppas ni har en bra dag iallafall. Eller natt, Aja, whatever när ni läser det här.

 

Ska göra en macka nu, sedan försöka sova. Svara på en överfull inkorg som svämmar över av hatfrågor.

 

 

Nahh, juste, kom på att jag inte bryr mig mer. *DELETE, DELETE, DELETE*

 

Imorgon stannar jag hemma. (eller idag då, klockan efter tolv, lol) Har grym huvudvärk..

gått på högvarv. Hhahahaha loool.

 

Tack alla ni friends som finns dygnet runt. Kan fan ringa er fyra på natten, ändå tar ni er tid att lyssna och hjälpa. Ni vet att jag älskar er mest. Seriöst, mest.

 

Stand up, stay strong. Be your own hero.

 

 Tumblr_m6la5pjowr1ql5o1eo1_500_large
 
DETTA INLÄGGET ÄR SIKTAT MOT ALLA SOM KÄNNER SIG TRÄFFADE.
 
Och känner du dig träffad? Well, kanske dags att tänka om lite.
 
 
 
 
 
 
 
Kommentera gärna.